bbb

Anul 2009 a fost cel in care Targul Imobiliar PROJECT EXPO a aparut, dar si anul in care a bifat primele 5 editii. 

Fiecare editie a avut o anumita tematica adaptata la cerintele momentului respectiv. De exemplu, au fost targuri sub emblema PROJECT EXPO care au sustinut proiectul “Case pentru tineri”, targ dedicat programului “Prima Casa”, un targ “Exclusiv”, un altul denumit “O locuinta pentru fiecare”, precum unul “Low Cost”, dar si targuri generaliste atunci cand piata a cerut-o.

Cateva editii au avut si cate o component pe internet, un targ imobiliar online, desfasurat in paralel cu cel traditional, fiind singurul din Bucuresti care beneficiaza de acest lucru. Astfel, cei din afara Bucurestiului sau cei care nu au timp sa ajunga in centrul Capitalei pot afla detalii despre targul imobiliar stand acasa, confortabil, in fata calculatorului. 

O alta noutate a Targului Imobiliar PROJECT EXPO o reprezinta tombolele pentru vizitatori. Acestia  au avut ocazia sa razuiasca lozuri cu premii instant. S-a castigat o excursie la Paris, o alta la Londra, sejururi la Voronet, precum si invitatii la mai multe concerte. Astfel de campanii, precum si renumele evenimentului au atras peste 4.000 de vizitatori, intr-o perioada in care nimeni nu mai credea ca targurile imobiliare mai pot avea parte de un interes crescut. 

Downtown Special Edition, din noiembrie 2010, a insemnat si o noua locatie, la cativa pasi de centrul Capitalei, la Sala Palatului. Amplasamentul traditional al evenimentului a fost in anii trecuti Palatul Copiilor.

Si cum Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este intotdeauna cu un pas inainte, iar România anului 2020 trebuie să fie verde conform agendei Uniunii Europene, prima editie din anul 2011 a reunit o serie de standuri cu oferte pentru locuinte ecologice, dar si altele dedicate constructorilor de case mai putin conventionale. Mai exact este vorba de locuinte facute din alte tipuri de materiale decat cele standard, cum sunt cele ecologice sau de locuinte care pot fi incadrate fara nicio indoiala in categoria celor futuriste.

Un an mai tarziu, pentru prima oara in cadrul unui targ imobiliar a fost prezenta printre expozanti o companie care prezinta proprietati executate silit, ceea ce inseamna preturi reduse cu pana la 40% fata de cele existente in piata.

Anul 2013 a fost un an al schimbarilor in piata imobiliara. Ne-am adaptat si noi acestei tendinte si am lansat inca sectiune in cadrul evenimentului. O zona dedicata strict inchirierilor de locuinte.  Cei care inca nu isi permit sa achizitioneze o casa, dar s-au saturat sa locuiasca impreuna cu parintii sau intr-un camin studentesc, au acum ocazia sa aleaga intre zeci de garsoniere, apartamente si chiar vile, proprietatea ideala pentru ei.

Nici in 2014 nu ne-am lasat mai prejos si, pe langa faptul ca am adus sub acelasi acoperis extremele pietei imobiliare, am adaugat o noua locatie pe harta evenimentelor nostre: Piata George Enescu.

In 2015 am dat din nou startul expozitiilor de profil cu un targ imobiliar care a strans un numar record de vizitatori, iar editia cu numarul 32 (septembrie 2015) a Targului Imobiliar PROJECT EXPO a inscris o noua locatie, in PREMIERA, pe harta evenimentelor din Bucuresti: PIATA VICTORIEI.

 

In 2016 respectam traditia si va invitam la prima expozitie de oferte imobiliare a anului, in luna martie. Targul Imobiliar PROJECT EXPO va asteapta si anul acesta, in parcarea centrala din Piata Victoriei, cu prezentari ale celor mai noi proiecte imobiliare din Bucuresti, dar si din zona periferica a Capitalei.

Inscrie-te la newsletter-ul Project Expo

Pentru a afla primul noutatile.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×