Mii de vise implinite in anul 2015 la Targul Imobiliar PROJECT EXPO. Cateva mii de familii si-au gasit locuinta mult dorita la unul standurile gazduite de Targul Imobiliar PROJECT EXPO.

 

Principalul beneficiu pe care il au cei aflati in cautarea unei locuinte si care viziteaza Targul Imobiliar PROJECT EXPO este faptul ca au ocazia sa intre in contact direct cu cele mai bune oferte existente pe piata.

 

Targul Imobiliar Project Expo este cunoscut ca si Targul Discounturilor Imobiliare, una dintre conditiile de participare pentru expozanti fiind ca in perioada celor trei zile ale evenimentului sa aiba oferte speciale.  Astfel, majoritatea expozantilor au locuinte al caror pret se incadreaza in limita impusa de programul Prima Casa.

 

La fiecare editie gasiti locuinte de orice tip, de la apartamente in orice sector al Capitalei, pana la vile in centrul Bucurestiului sau in localitatile limitrofe. Nu sunt uitate nici locuintele de vacanta, indiferent ca preferati litoralul sau zonele montane.

Poate cel mai important este faptul ca in ofertele expozantilor  gasiti cu siguranta o proprietate adaptata bugetului dumneavoastra.  In plus, la  Targul Imobiliar PROJECT EXPO gasiti doar proiecte care au in spate dezvoltatori si agentii imobiliare al caror renume este nepatat.

Iar daca aveti nevoie de ajutor pentru a lua cea mai buna decizie sau pentru a gasi cea mai potrivita modalitate de finantare pentru dumneavoastra, brokeri si consultanti sau reprezentanti ai mai multor institutii financiare va stau la dispozitie.

Si daca nici asa nu veti avea raspuns la toate intrebarile, sunteti asteptati la standul organizatorilor, unde cu siguranta vom gasi o solutie pentru dumneavoastra.

Inscrie-te la newsletter-ul Project Expo

Pentru a afla primul noutatile.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×